Επιλέξτε γλώσσα:

Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19 coronavirus.

Σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε συνεχώς ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την κρίση του κοροναϊού σε σχέση με το ταξίδι διακοπών σας στα Τρίκαλα.

Το προσωπικό μας είναι συνεχώς ενήμερο για την κατάσταση. Παρακαλώ μείνετε υγιείς και μην ξεχάσετε τους πιο σημαντικούς κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τον ΠΟΥ!

Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση στα Τρίκαλα  σχετικά με την κρίση του κοροναϊού;

Επί του παρόντος, όλα τα μέτρα αποσύρονται: όλα τα καταστήματα και τα δημόσια ιδρύματα είναι πλέον ανοιχτά και πάλι, με την επιφύλαξη αυξημένων μέτρων υγιεινής. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί και δίνουν προσοχή στην κοινωνική απόσταση, αλλά η δημόσια ζωή έχει γίνει πολύ πιο ενεργή. Όλα τα κρατικά νοσοκομεία και οι ιδιωτικές κλινικές στα Τρίκαλα είναι σε εγρήγορση. Η κυκλοφορία των εμπορευμάτων δεν είναι περιορισμένη και η προμήθεια τροφίμων είναι εύκολη.

Πότε θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα;

Τα Nomads Rooms είναι ανοιχτά από τις 15 Ιουνίου 2020 και τώρα λειτουργούν κανονικά. Η ομάδα εξυπηρέτησης είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με συμβουλές και βοήθεια.

Θα επηρεαστούν οι διακοπές μου στα Τρίκαλα ή το Nomads Rooms από τα μέτρα που ελήφθησαν για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κοραναϊού; Τι πρέπει να σκεφτώ;

Πρώτα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε μερικές φήμες: στα Τρίκαλα δεν θα υπάρξουν γενικευμένες δοκιμές COVID-19 ούτε κατά την άφιξη ή την αναχώρηση, χωρίς γενικές απαιτήσεις μάσκας και απαγορεύσεις μπουφέ. Τα ξενοδοχεία δεν θα μετατραπούν σε κλινικές, αντίθετα θα αυξηθούν τα μέτρα υγιεινής και θα εμφανιστούν ασυνήθιστες διαδικασίες για την πρόληψη λοιμώξεων σύμφωνα με προκαθορισμένα πρωτόκολλα. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό επίπεδο προφύλαξης και πρόληψης, προς το συμφέρον της ασφάλειας και της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού των διακοπών, αλλά χωρίς περιορισμό της εμπειρίας των διακοπών του επισκέπτη.

Τα Nomads Rooms αποτελούνται από πολλά χωριστά δωμάτια, με μεγάλους χώρους και καλό εξαερισμό. Προσφέρουμε υπαίθριο μαγείρεμα και σαλόνι για να εγγυηθούμε τις επαρκείς αποστάσεις.

– Οι πιο σημαντικοί κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τον ΠΟΥ εξακολουθούν να ισχύουν. Έχουμε αυξήσει σημαντικά τα μέτρα υγιεινής μας: Διανεμητές απολυμαντικών χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, εντατικός καθαρισμός και απολύμανση δωματίων ξενοδοχείου και δημόσιων επιφανειών επαφής (λαβές πορτών, κουμπιά κλήσης ανελκυστήρα, τραπέζια, καρέκλες, ξαπλώστρες κ.λπ.), κανονικός αερισμός κ.λπ. Σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν υπάρχει υποχρέωση για τους επισκέπτες ή το προσωπικό να φορούν μάσκες, μόνο το προσωπικό μας που εργάζεται στις εγκαταστάσεις τροφοδοσίας και τον καθαρισμό πρέπει να φορά μάσκες και γάντια μίας χρήσης για προστασία.

– Σε περίπτωση ασθένειας, η Nomads Rooms έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να εξασφαλίσει ότι η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη μπορεί να παρέχεται γρήγορα (γιατρός επί τόπου, δυνατότητες για έλεγχο SARS-CoV-2, συντονισμός από ιδιωτική κλινική στα Τρίκαλα κ.λπ.).

– Έχουν ήδη ξεκινήσει προγράμματα εντατικής εκπαίδευσης για όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου από πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες. Τα ξενοδοχεία μας πληρούν τα κριτήρια των επίσημων πρωτοκόλλων υγείας όπως δημοσιεύονται από την ελληνική κυβέρνηση και έχουν ήδη λάβει την κατάλληλη πιστοποίηση.

Φροντίζουμε τους καλεσμένους μας.

Οι πιο σημαντικοί κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τον ΠΟΥ

1 Είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε εάν πρέπει να βήξετε ή να φτερνιστείτε. Πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου μεταξύ εσάς και άλλων ατόμων.

2 Χρησιμοποιήστε τη μάσκα μόνο μία φορά. Στη συνέχεια πετάξτε την σε ένα δοχείο με καπάκι.

3 Κατά το βήξιμο ή το φτέρνισμα, κρατήστε το στραβά του βραχίονα σας μπροστά από το στόμα και τη μύτη σας όταν δεν υπάρχει μάσκα.

4 Αφού φυσάτε τη μύτη σας, φτάρνισμα ή βήχα, πλύνετε καλά τα χέρια σας, είτε με απολυμαντικό με βάση το αλκοόλ είτε με σαπούνι και νερό.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να υποστηρίζουμε τους επισκέπτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι σκέψεις μας παραμένουν στους ανθρώπους που πλήττονται από αυτόν τον ιό.

Το ιατρικό προσωπικό, οι γιατροί, οι νοσοκόμες, οι βοηθοί του εργαστηρίου, καθώς και όλοι όσοι εργάζονται στα νοσοκομεία και τις κλινικές και είναι θαρραλέα στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας αξίζουν όχι μόνο τον μεγαλύτερο σεβασμό μας αλλά και την ενεργή υποστήριξή μας.

 

Μείνετε υγιείς, απολαύστε το ταξίδι σας!

Nomads Rooms
Trikala - Greece